Home » Webinar

Lieve vrouw!

 

27 mei vind de webinar 'kom terug in jouw oerkracht plaats'. Deze webinar heb ik speciaal georganiseerd voor vrouwen. Als je mijn Instagram tijdlijn en story in de gaten hebt gehouden zullen de kwartjes snel vallen.

 

Wat ik ontzettend veel merk binnen mijn praktijk is dat er vrouwen binnen komen die zich onveilig voelen. Onveilig binnen het gezin, onveilig wanneer er mannen in de buurt zijn, of zelfs gewoon onveilig op deze hele aardbol. Voor mij was dat de druppel en wil ik vrouwen zoals jij weer de oerkracht laten ervaren. Waar je dacht dat de oerkracht verloren was gegaan zul je 'm al snel weer terug vinden. Ook zal de vrouwelijke oerkracht je helpen om op je grenzen te kunnen staan, sneller nee te zeggen, want ja lieve vrouw NEE is NEE! Niet alleen in nare omstandigheden die je met mannen hebt (kunnen) ervaren, maar ook in het privé leven, op je werk, op je stage etc. Ready for change?

Deze webinar is iets voor jou als:

  • Je terug in je eigen kracht wilt komen te staan
  • Je de vrouwelijke oerkracht wilt ervaren
  • Je klaar bent om te helen
  • Je je los wilt maken van al dat geen dat jouw stem onderdrukt

Zo zijn er nog veel meer 'punten' waarom deze webinar iets voor jou zal zijn. Tijdens de webinar zal ik je eerst meenemen in een 'korte introductie' over waar de oerkracht zit en hoe je deze opnieuw kunt activeren, we zullen contact gaan maken met jouw baarmoeder, maar er zal ook een groepshypnose plaatsvinden. Er is tijdens de webinar ook ruimte om persoonlijke verhalen te delen; het is een vertrouwde omgeving en je zult door alle vrouwen die deelnemen aan de webinar gedragen worden. Het wordt een bijzondere avond vol met magie.

Extra belangrijke informatie!
  • De webinar vind plaats op donderdag 27 mei van 19:00u tot (max) 22:00u
  • De kosten om deel te nemen aan de webinar zijn €11
  • Je kunt jouw plekje bemachtigen door het artikel hieronder aan de pagina aan te schaffen

 

Een dag voor de webinar zul jij de uitnodiging ontvangen met het linkje voor deel te nemen aan de webinar. Deze zal plaatsvinden via zoom! Mocht je niet live bij de webinar aanwezig kunnen zijn? Dan kun je deze altijd nog terug kijken!

 

Liefs, Myrthe

 

Deze webinar vind plaats op donderdag 27 mei om 19:00u