Home » Spiritualiteit

Mijn paranormale gaven

Als kind heb ik mij altijd anders gevoeld. Ik zag dingen, hoorde dingen en voelde dingen die andere niet konden zien, horen of voelen. Ik zag het vroeger als iets negatiefs en was bang. Waarom had ik dit en andere niet? In groep 7 kwam ik terecht bij Tjeu van Veldhoven. Dit was mede dankzij mijn oma. Toen hij met mijn moeder belde kregen we te horen dat ik een 'nieuwetijdskind' was. Dit verklaarde een hoop. Ik werd een korte periode door hem begeleidt en kreeg via hem mijn eerste krachtdier met wie ik samen mocht werken. Het was mijn beschermer. Toch heb ik besloten om mij hierna volledig af te sluiten. Ik wou het niet meer en wou gewoon kind kunnen zijn net als de rest. Wanneer je weet dat je ze hebt kun je ze niet ontlopen. Op mijn zeventiende kwamen ze terug. Ik begon weer dingen zoals lichtbolletjes te zien. Deze zag ik vroeger op school ook bij de docenten. Ik merkte activiteiten in huis op en zo waren er nog wat dingen. Ik werd opnieuw 'spiritueel wakker'. Op mijn negentiende kwam ik erachter dat ik kan helen met mijn handen. Ik kan pijn weghalen, blokkades opsporen, gaten in de aura voelen en de chakra's op deze manier weer in balans zetten. Zo zijn er nog wel wat meer dingen. Van toen tot nu is alles zich steeds meer gaan ontwikkelen. Wel kies ik er bewust voor bepaalde dingen nog niet te willen. Ik wil altijd alles onwijs snel, terwijl het juist met deze dingen verstandiger is om rustiger aan te doen op het tempo wat ik aan kan. Zo kies ik er zelf voor wanneer ik dingen zoals entiteiten wel of niet wil zien. Als ik ze alleen wil voelen is dat ook oké. Ik krijg wel eens voorspellende visioenen, ik kan helen, ik sta in verbinding met het engelenrijk, maar ook met het buitenaardse zoals de Pleiaden en zo is er nog veel meer. Maar wat kan ik voor jou doen? 

 

 

 

Het begeleiden van kinderen 

Er zijn steeds meer kinderen (en volwassenen) die ontdekken dat ze dingen kunnen die andere (nog) niet kunnen. Vooral bij de kinderen merk ik dat er veel angst onder zit. Niet weten of het goed of slecht is, niet weten wat ze ermee moeten. Ik begeleid deze kinderen en leer ze zich zelf af te sluiten voor negatieve energieën, hoe ze in hun kracht kunnen staan en kunnen vertellen wanneer ze iets niet willen en het dus weg gaat. Hierdoor ontstaat er rust bij het kind en kan het kind zowel aards als spiritueel verder ontwikkelen.

 

Magnetiseren

Ik kan blokkades opsporen in het lichaam. Door deze blokkade te voelen en te vertellen kan ik ook een eventuele oplossing geven. De blokkade zal op dat moment samen met jou worden verwijderd. Het is erg verhelderend voor jezelf wetende waar iets vandaan komt. Ik ben geen arts of specialist en zal dus nooit een diagnose mogen stellen. Ik zal dus ook altijd adviseren om eerst langs een deskundige te gaan. 

 

 

Kaartlezing

Met een kaartlezing voorspel ik geen toekomst. Dit is iets waar ik niet mee bezig wil zijn. Wel geef ik inzichten in hetgeen wat speelt in het hier en nu. Dit kunnen blokkades zijn, onopgeloste trauma's etc. Vaak is het net een extra bevestiging van iets wat je eigenlijk zelf al weet. Maar het kan ook voorkomen dat je totaal even de richting kwijt bent en door een kaartlezing weer op het juiste pad gezet wordt. Vaak gebeurd het dat er dat ik tijdens een kaartlezing extra info doorkrijg vanuit de kosmos. 

Huisreiniging

Het kan zijn dat je op een bepaalde plek in huis niet prettig voelt. De temperatuur kan van warm naar koud gaan en de gehele sfeer kan ineens omslaan. Je hebt het gevoel dat je bekeken wordt of niet alleen bent en je kunt je vinger er maar niet op leggen. Het kan ook voorkomen dat er vreemde activiteiten in jouw huis plaatsvinden die niet te verklaren zijn. Dan is het handig om je huis te laten reinigen. Ik reinig het huis en breng de entiteiten die er zitten over naar het licht. Ik werk tijdens een reiniging samen met Aartsengel Michaël. Het verwijderen van zwarte magie valt ook onder de huisreiniging. Dit gaat iets anders in z'n werk. Afhankelijk als het in het huis zit of bij jou zelf. Voor meer info over het verwijderen van zwarte magie mag je contact opnemen!

 

Coaching, cursussen en trajecten

Ook geef ik 1:1 coaching, cursussen en trajecten. Ik geef o.a. cursussen in kaartleggen/kaartlezen, Maar ik geef ook 1;1 coaching om jouw gaven in een veilige omgeving verder te ontwikkelen. Na een uitgebreide intake zal er een 1:1 traject samen gesteld worden die volledig bij jouw doelen past. Alles zal stap voor stap op jouw tempo worden uitgevoerd zodat je er niet aan onder doorgaat. Geduld is key! Vooral wanneer het hierom gaat. Het is belangrijk om eerst je schaduwwerk te doen en te helen voordat je door kunt groeien en ontwikkelen in het spirituele.

 

Contact met overleden personen doe ik nog niet. Wellicht dat dit in de toekomst nog gaat komen. Maar voor nu durf ik het nog niet aan.