Home » Readings

Een reading kan jou meer inzicht geven op veel verschillende gebieden. Misschien loop je al een tijdje met een brandende vraag. Of misschien wil je gewoon een open inzicht. Veel is mogelijk hierbij. Wat ik belangrijk vind bij een reading is dat er een focus op het NU is. Een stukje toekomst kan erbij komen kijken, maar onthoud dat je de toekomst zelf in de hand hebt. 

 

In mijn praktijk heb ik twee soorten readings die ik aanbied:

Energy reading.

Bij de energy reading krijg je de mogelijkheid om binnen twee thema's een inzicht te vragen. Bij deze reading tune ik in op jouw energie en zal de focus dan ook liggen binnen deze twee thema's. De reading kan bij mij op locatie, bij jou op locatie of via de mail in een pdf bestand. Mocht je de reading aan huis willen komen er nog reiskosten bij.

 

Life path reading.

Bij de life path reading komt er een reading uit in de vorm van een 'levenspad' voor de komende tijd. Het begint hier al bij een stukje 'vorige levens' en het zal eindigen met een stukje in de toekomst. Al hetgeen wat hier tussen valt, laat onder andere blokkades of overwinningen zien. Het stukje 'hier en nu' staat centraal. Er komt volledig uit wat je mag aanpakken, maar ook wat er al ligt of nog op je pad gaat komen. De reading is super uitgebreid en er zit veel diepgang in. De inzichten die hier uitkomen zijn magisch. De reading kan bij mij op locatie, bij jou op locatie of via de mail in een pdf bestand. Mocht je de reading aan huis willen komen er nog reiskosten bij.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een reading boeken? 

Je kunt een reading boeken via de webshop. Klik hier voor het boeken van jouw reading!

 

Wat voor vragen kun je stellen?

Ik zeg altijd: geen een vraag is te gek! Ik merk dat mensen het soms lastig vinden en dit doordat ze soms gaan twijfelen van kan ik dit wel vragen? Het antwoord is: JA. Zo lang het betrekking heeft tot jezelf en niet op iemand anders is het altijd goed. Wil je weten wat je mag doen om de liefde in je leven aan te trekken? Wil je weten naar welke sector je nog kan kijken rondom je studie of werk? Voel je je ontzettend onrustig, maar kun je niet je vinger er op leggen waar het nu vandaan komt? Alles is mogelijk. Je hoeft het alleen maar te vragen.

 

Mag ik een vraag voor iemand anders stellen?

Dit zijn de enige vragen die ik niet beantwoord. Hier heb ik dan ook een reden voor. Wanneer ik een reading doe tune ik in op iemand zijn energie. Een van de Universele wetten is, is dat hier dan ook altijd toestemming voor nodig is. Wanneer ik ga intunen op iemand z'n energie zonder toestemming valt dit officieel onder zwarte magie. En dit is iets waar ik ver weg van wil blijven. Je kan namelijk ook een proces in werking zetten zonder dat je dit wilt. Desbetreffende persoon kan hier veel last van hebben, zonder te weten wat er gaande is. Dit kan in dit vak niet.

 

Mag ik vragen over mijn gezondheid stellen?

Vragen over gezondheid vermijd ik zoveel mogelijk. Dit komt omdat ik geen arts of deskundige ben. Wanneer het in een reading naar voren komt zal ik het wel melden. Maar wanneer de vragen hier specifiek op gericht zijn zal ik deze moeten weigeren en je dus eerst moeten doorverwijzen naar een arts of deskundige. Wanneer er mentale/geestelijke klachten hieraan verbonden zitten kan ik wel inzoomen op dit stukje en vanuit hier extra inzichten geven.

 

Vragen over de toekomst

Wat mij opvalt is dat iedereen dingen wilt weten over de toekomst. Dit is super mooi en magisch natuurlijk. Maar wat je als mens mag leren is, om echt in het hier en nu te leven. Inzichten in de toekomst zijn leuk, maar wanneer er onopgeloste zaken in het 'hier en nu' zijn, zijn de inzichten voor de toekomst niet relevant. Je hebt hier dan dus niets aan. Focus je eerst op het NU, en de rest komt later.

 

 

De tarieven vind je hier