Home » Readings » Enchanted Light Codes

De Enchanted Light Codes. Ik kan mij voorstellen dat je nu nog geen idee hebt wat het zijn. Dit had ik toen het begon door te komen bij het channelen ook niet. Al snel kwam ik erachter dat het hele bijzondere codes, symbolen en taal zijn. Het zijn hemelse codes en symbolen en het is lichttaal. Een bijzondere manier van communiceren. Maar het gaat nog veel dieper. Deze Enchanted Light Codes hebben een bijzonder helende werking. Ze zijn zo krachtig dat er een complete heling in werking gezet wordt op de gebieden waar jij dat nu nodig hebt. De Enchanted Light Codes channel ik met Aartsengel Azraël. Dit Begon toen dat ik een schilderij kocht wat deze engel symboliseert. Ik sta nauw met hem verbonden en samen met hem mag ik dit licht doorgeven.

 

Waar zijn de Enchanted Light Codes goed voor? 

  • Wanneer je tegen een bepaald gebied in je leven aanloopt; dit kan van alle zijn!
  • Wanneer je heling op een andere manier wilt ervaren
  • Wanneer je de kracht van de Engelen energie wilt ervaren
  • Wanneer je toe bent aan verandering in je leven

 

Dit zijn maar een paar redenen die ik voor jou op een rijtje gezet heb. Maar mocht jij voelen dat er een andere reden is, is dit altijd goed! 

Voel maar eens wat ze doen, en ervaar de kracht maar. Voel maar wat deze helende light codes voor jou in werking zetten.