Home » Over mij

Mijn naam is Myrthe Pellemans. Sinds 18 mei 2020 heb ik mijn eigen praktijk Skye Coaching en Healing. Ondanks de velen (soms zware) lessen die ik op mijn pad heb gekregen is mijn liefde voor de mens altijd gebleven. Ik heb besloten hier mijn werk van te maken. 

 

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat  ik meer kwaliteiten heb dan dat ik vroeger ooit kon bedenken. Ik bevat de gaven voor het heldervoelen, helderzien, helderweten en het healen. Daarbij heb ik veel mensenkennis op gedaan door de verschillende lessen die op mijn pad gekomen zijn. Hier heb ik werk van gemaakt en zo ben ik op het idee gekomen om dit toe te gaan passen in de praktijk. Vanuit liefde kijk ik naar ieder levend wezen. Het maakt niet uit wat voor 'erg' iets iemand heeft gedaan; er zit altijd meer achter. Zonder oordelen komt er liefde vrij voor een tweede, derde of misschien wel vierde of vijfde kans. Dit probeer ik ook altijd binnen de praktijk mee te geven aan mijn coachees. 

 

Binnen in mijn praktijk pas ik de gaven die ik heb toe. Alleen wanneer hier toestemming voor is. Op deze manier kan ik precies voelen en weten wat een persoon nodig heeft om verder te komen in het leven en zijn/haar dingen op te lossen. Als ervaringsdeskundige deel ik mijn verhaal om bewustwording te creëren bij de mensen hier op aarde. Dit op alle leeftijden. Want uit ervaring kunnen we alleen op deze manier naar een mooiere wereld toe werken. Een wereld waar ruimte is voor liefde, harmonie en vrijheid. Dit is dan tevens ook een van mijn visies.

 

 

Voor ik achter al deze dingen kwam is er wel het nodige aan vooraf gegaan. Als kind voelde ik mij altijd al anders dan anderen. Ik zag dingen, voelde dingen en hoorde dingen. De andere kinderen hadden dit niet. In hun ogen was ik raar. En hierdoor volgde er pesterijen. Niet alleen daar om, maar ook doordat ik dik, lelijk en raar was. Ik had x-benen en hoorde er gewoon niet bij. De pesterijen waren mijn volledige basisschool periode. Op de middelbare school had ik gehoopt dat het anders zou zijn, maar ook hier ging het door. Ik was deze periode gestart op mavo en eindigde op kader. Ook op het mbo gingen de pesterijen door. In z'n geheel kun je zeggen dat ik een pest verleden heb van 14 jaar. In deze periode raakte ik ook in een depressie en kwam er een wens om dood te zijn. Hierdoor ging ik mezelf snijden en pijn doen. De dag dat ik voor mijn moeder stond en schreeuwde dat ik dood wou ben ik nooit vergeten. Gelukkig was dit een hulpkreet en is het nooit gebeurd. Want als ik toen ECHT dood zou willen had ik er wel een eind aan gemaakt. 

 

In de periode van het kind zijn waren niet alleen de pesterijen aan de orde. Ook kwam hier kindermisbruik aan de orde toen dat ik 4 jaar was, een aanranding op schoolkamp in groep 8 door jongens van een internaat, op mijn vijftiende werd ik bedreigd/gedwongen om naaktfoto's van mezelf te sturen, op mijn zestiende werd mijn maagdelijkheid op een brute wijze van mij afgenomen en op mijn zeventiende werd ik aangerand door een trainer in de sportschool waar ik toen trainde. Toen de periode van het kind zijn voorbij was werd ik op mijn achttiende aangerand door mijn personal trainer die ik toen had en werd ik verkracht toen ik 19 was. Een positieve ervaring op het gebied van 'seks' heb ik nooit gehad. Trauma op trauma bleef zich opstapelen.

 

Door al deze dingen die in mijn leven zijn gebeurd heb ik het mijn ouders en broertje niet makkelijk gemaakt. Want ook los van al deze dingen was ik een 'moeilijk' kind. Een kind met haar eigen wil en niets wou aannemen van wat andere zeiden of dachten. Achteraf gezien wou ik alleen maar gehoord en gezien worden. Ik paste nergens bij. Niet op school. niet in het gezin, niet in de familie. Ik voelde me eenzaam en alleen. Wat andere konden, kon ik niet. Maar wat ik wel had was een groot hart voor ieder levend wezen hier op aarde en gaves die ik nu op deze leeftijd kan inzetten om de wereld, maar ook de mens een stuk mooier te maken.

 

Ook heb ik geleerd dat waar plaats voor bewustwording komt heling ontstaat. Dit is iets wat ik ieder levend wezen gun en probeer te leren. Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar unieke verhaal/blauwdruk. Dit mag gehoord, gezien en doorleefd worden. Wanneer het extra steuntje in de rug nodig is; ben ik daar. Op deze manier kunnen we samen groeien en helen.