Home » Huisreiniging

Jouw huis is jouw huis. Soms kan het zo zijn dat dit toch niet helemaal zo voelt. Misschien slaap je slecht, of merk je rare activiteiten in je huis. 

Het kan ook zo zijn dat je ineens heel erg ziek wordt en je voelt alsof je niet meer jezelf bent. 

 

Al met het al kunnen het twee dingen zijn:

  • Er zijn entiteiten in jouw huis
  • Er is zwarte magie aan de orde

 

Het onderscheidt tussen deze twee merk je al snel. Dit kun je namelijk voelen. Wanneer er een afspraak gemaakt wordt zullen we hier ook al snel achter komen. 

 

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak? 

Je kunt een afspraak maken door te appen naar 06-83788636. Er zal eerst een telefonisch kennismakingsgesprek zijn om te kijken wat het beste bij jou past. En om niet te vergeten: wat er nu ook daadwerkelijk aan de hand is! Vanuit het telefoongesprek gaan we een afspraak plannen voor de huisreiniging.

 

Hoe gaat een reiniging in z'n werk?

Ik begin met eventjes te voelen in iedere ruimte. En vanuit daar begint de reiniging. Hierbij gebruik ik een mantra die helpt de entiteit over te brengen naar het licht. Voor de zwarte magie gebruik ik een andere mantra die net zo specifiek is. Wanneer de reiniging klaar is voel ik alle ruimtes even na en plaats ik bij wens stenen bij de uitgangen naar buiten voor extra bescherming. Ook reinig ik na de huisreiniging jouw energie nog zodat je een volledig frisse start kunt maken in jouw eigen huis. 

 

Ik ben bang, wat moet ik doen?

Als eerst wil ik je vragen niet bang te zijn. Angst voedt namelijk. En dit is nergens voor nodig. Wat ik op dit soort momenten adviseer is om in je licht te blijven staan.

 

De tarieven vind je hier

*De keus om edelstenen te plaatsen na een huisreiniging ligt bij jezelf. Het is te adviseren, maar niets moet.