Home » Healing

In mijn praktijk heb ik van verschillende technieken, een stroming gemaakt. Tijdens de behandeling pas ik zowel reiki, magnetiseren, maar ook chakra healing toe. Door deze 3 manieren samen te voegen kom je in een staat van ‘kalmte’. Een behandeling is nooit hetzelfde, en dit is ook verschillend per individu. 

 

Tijdens een behandeling worden je chakra's terug in balans gezet, vervuilde energie wordt verwijderd en er wordt gezorgd dat alle energie weer lekker door kan stromen. Het kan zo zijn dat tijdens een healing er bepaalde dingen naar boven komen. Ook deze worden dan aangepakt. De beste manier om er achter te komen hoe zo een healing in zijn werk gaat is door te ervaren. Een healing boeken is investeren in jezelf waar je daarna nog heel lang profijt van hebt.

 

De tarieven vind je hier

*Het is belangrijk om te weten dat healing geen vervanging is voor medische hulp. Als je bijvoorbeeld al jaren met een depressie kampt wil ik je adviseren eerst professionele hulp aan te nemen en dan in overleg healing als ondersteuning daarbij te doen.