Home » Even voorstellen

Een zoektocht die jaren duurde voor ik wist en kon zeggen wie ‘Myrthe’ is. Na depressies, burn-outs en gedachten om uit het leven te stappen ben ik blij dat ik dit niet gedaan heb.

Na jarenlang onderzoek, therapie, readings en healings weet ik van wat voor groepen mijn ziel komt. Vind ik dit spannend om te vertellen? Ja! Is dit erg? Nee! En hoewel dit nog al zweverig en vaag kan klinken; wil ik me niet meer inhouden om erbij te horen. Of door de angst om raar gevonden te worden. Want eerlijk is eerlijk: raar zijn we allemaal wel een beetje! En dat in a good way.

Toen ik 17 jaar was kwam ik er achter dat ik engel en elf ben. En nu ik 22 ben ben ik erachter gekomen dat ik een ‘shadow hunter’ ben, maar ook een starseed. En wat ik met starseed bedoel is dat een deel van mij is ontstaan bij de Pleiaden. Recent heb ik dan ook kennis mogen maken met mijn sterrenfamilie. Ik heb ook al een aantal mensen 'in real life' uit mijn sterrenfamilie mogen ontmoeten. Planeet Aarde begint steeds meer als thuis te voelen. 

Van vorige levens in Egypte, Griekenland en Atlantis, en waarvan ik nog vele levens niet ontdekt heb, heb ik veel kennis en wijsheid mee mogen nemen. En nu in dit leven, ben ik terug maar planeet Aarde gekomen voor een dubbele missie.

Ook ik, net zoals ieder ander, ben hier om licht en liefde op planeet Aarde te zetten. Om de harten van de mensen te openen, en de verloren zielen weer te begeleiden naar hun zielspad. En dit is ook hetgeen wat ik het liefst dagelijks doe. Ik werk voor het licht, en door dicht bij mezelf te blijven zal ik deze taak iedere dag weer een beetje beter kunnen uitvoeren.

Het pad van het ontwaken is alleen, en soms ga je diep. Maar it is all worth it. Ik zal mijn licht blijven schijnen en mijn liefde en kennis blijven delen. En dit iedere dag. I’m blessed 🧚🏽‍♀️💜✨.

 

Dit is dan ook hetgeen wat ik iedereen mee wil geven. Het maakt niet uit hoevaak je licht afgepakt wordt, weet dat het voor een hoger doel is, en dat je nooit alleen bent. Vind jouw licht terug met of zonder begeleiding. En je bent al op de helft.