Home » Cursussen/trajecten » School of light

Lieve jij! 

 

Welkom bij de ‘school of light’. Het idee om dit te starten spookt al een tijdje door mijn hoofd. Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt om het ook vorm te geven. En zal ik je iets leuks vertellen? Jij mag deel uitmaken van dit bijzondere traject! Ik zal jou namelijk gaan begeleiden door drie verschillende levels. En daarna ben jij klaar om jouw vleugels te spreiden. Om op je eigen benen te staan. 

 

Dit traject is voor jou als:

 • Nieuw bent met spiritualiteit en er verder in wilt groeien, maar ook: als je al langere tijd bezig bent met spiritualiteit en dus meer diepgang wilt
 • Bereidt bent om jouw schaduwwerk te doen zodat je daarna weer vanuit je volle potentieel verder kunt
 • Je uit je comfort zone wilt stappen en een sprong in het diepen wilt maken
 • Je nieuwsgierig/leergierig wilt en alles wilt leren wat hiermee te maken heeft op het tempo dat jij aan kunt

 

Na deze 6/12 maanden:

 • Heb jij inzicht in wie jij bent op zowel fysiek, energetisch/ziel niveau
 • Heb jij in inzicht in jouw schaduwkanten, trauma’s, innerlijk kind en weet je hoe je dit vanaf nu om kunt buigen
 • Heb jij de kennis en wijsheden in jezelf ontdekt en weet je hoe je ze kunt ankeren op Planeet Aarde
 • Ben jij een pittige transformatie ondergaan waar je nu de vruchten van kunt plukken
 • Weet jij wat jouw gaven is en hoe je deze kunt inzetten voor jezelf en anderen

 

Het is altijd leuk om te weten wat er bij een traject is inbegrepen! Ik heb het even voor je op een rijtje gezet.

 • Een ‘call to grow’ van 30 minuten om kennis te maken en jouw doelen/wensen te bespreken
 • Een ‘welkomstpakket t.w.v. €30 gepersonaliseerd per persoon! 
 • Toegang tot de insta van ‘school of light’ voor exclusieve content en meer
 • Wekelijks een coachingsessie van een uur
 • Op het einde krijg je een certificaat van deelneming

 

Ook bestaat dit traject uit 3 verschillende levels waar je doorheen mag gaan. Ook deze heb ik voor jou op een rijtje gezet:

Level 1

Dit is waar de ontdekkingsreis begint.

Jij bent namelijk veel meer dan jouw fysieke lichaam. Je hebt ook nog jouw energetisch lichaam: jouw ziel. Wat is de herkomst van jouw ziel? En wat voor invloed (of misschien ook niet) heeft hij/zij nu invloed op jou in het dagelijks leven? Ook is dit niet jouw eerste leven, maar waar ben je nu allemaal geweest? En in hoeverre heb jij hier nu nog steeds last van? Wellicht ben je hier al een tijdje mee bezig, misschien ook niet; maar dit is waar je achtergaat komen wanneer de reis begint. Ook gaan we bij level 1 het nodige schaduwwerk doen. Want wat voor krassen/deuken heeft jouw ziel in dit huidige leven opgelopen? En hoe kun je dit verwerken/omarmen? Maar ook het contact met jouw innerlijk kind. Voelt hij/zij zich welkom? Hoe kun je hem/haar omarmen? Dit alles leer je hier.  

 

Level 2

In het vorige leven ben je gaan inzoomen op wie jij nu echt bent. Fysiek en energetisch. Ook heb je in level 1 het nodige schaduwwerk gedaan. In level 2 gaan we meer inzoomen op het stukje lichtwerk. Want hoe kun jij er voor zorgen dat jouw lichtje blijft schijnen? En hoe kun jij ervoor zorgen dat al hetgeen waar jij achter bent gekomen in level 1, kunt gaan neerzetten op Planeet Aarde? Dit thema staat centraal in level 2. Met de juiste opdrachten en coaching zul jij hier steeds wijzer in worden. Ook zal hier jouw levensdoel nog duidelijker worden. In level 2 zal ook het contact met jouw engelen en gidsen starten. Hoe doe je dit? Hoe merk je dat ze er zijn? Waar mag je op letten? Dit alles wordt snel duidelijk.  

 

Level 3

In level 1 en 2 heb jij super hard gewerkt! Beloon jezelf hier ook vooral voor. Level 3 staat in het teken van jouw gaven ontdekken en gebruiken. Want hoe kun jij ze nu het beste gebruiken en toepassen? Heb jij helende handen? Is creativiteit jouw gaven? Of zit het toch meer in het channelen? Niets is te gek en alles is goed. Het enige wat jij hoeft te doen is hiervoor open staan. Het mooie is, is dat jij je nooit met andere hoeft te vergelijken, want: iedere gaven/persoon is UNIEK! En dat ben jij ook. Dit is tevens ook het laatste level. Het nodige werk heb je gedaan en nu mag het zich verder gaan ontwikkelen en uitdiepen. 'Fasten your seatbells' voor de magische tijd dat komen gaat. 

 

Hoe dat het programma eruit ziet is per persoon verschillend! En in overleg met jou zal hier naar gekeken worden. Dit gebeurd al tijdens de ‘call to grow’. Wel loopt iedereen alle 3 de levels door. Want dat is belangrijk om volledig open te kunnen staan. 

Voor ik ga afsluiten is het natuurlijk handig om te weten wanneer we beginnen en ik zal je een geheimpje verklappen: je kan instromen wanneer jij wilt! Wat wel handig is om te weten is dat ik per halfjaar 5 mensen zal coachen en per jaar 10 mensen zal coachen. Wanneer de plekken vol zijn zal er een wachtlijst komen en ben jij de eerst volgende die aan de beurt is om in te stromen! Vanuit ‘school of light’ zullen er ook nog andere activiteiten komen dus… STAY TUNED! 

 

Je kunt je aanmelden door het product aan te schaffen via de buttons hier beneden. Daarna zal ik vanzelf contact met jou opnemen! 

 • De eerste 2 maanden voor een leuke actie prijs! 
Sale!

6 maanden programma, school of light

€ 150,00 € 137,00
Sale!
Sale!

6 maanden programma, school of light

€ 150,00 € 137,00

Wil jij 6 maanden deelnemen? Dan kun jij hier een van de 5 plekjes bemachtigen! Samen gaan we 6 maanden aan de slag om door alle 3 de levels heen te gaan. 

Sale!

12 maanden programma, school of light

€ 140,00 € 127,00
Sale!
Sale!

12 maanden programma, school of light

€ 140,00 € 127,00

Wil jij 12 maanden deelnemen? Dan kun jij hier een van de 10 plekjes bemachtigen! Samen gaan we 12 maanden aan de slag om door alle 3 levels heen te gaan.