Home » Coaching

In mijn praktijk coach ik mensen van jong tot oud. Ieder individu heeft dan ook zijn/haar eigen problematieken/obstakels. De een wilt patronen doorbreken, terwijl de ander een stuk karma vanuit vorige levens wilt oplossen. Ook krijg ik verschillende mensen in de praktijk die niet weten een geliefde los te maken, maar ook mensen die totaal de weg kwijt zijn en zich zelf weer terug willen vinden. In mijn praktijk staat 'persoonlijkheid' voorop. Ik vind het belangrijk om erg betrokken te zijn en er zijn daarom ook buiten de sessies om verschillende contact momenten om te kijken hoe het gaat. Geen hulpvraag is te gek en wanneer ik merk dat je bij mij niet op je plek bent zal ik ook met je mee zoeken naar de persoon die jou wel kan begeleiden. 

 

Waarom coaching? 

  • Je hebt al langer de behoefte om dichter bij jezelf te komen
  • Je wilt de leraar in jezelf ontdekken
  • Je hebt het idee dat je de connectie met jezelf kwijt bent
  • Je hebt het idee dat je keer op keer vastloopt en wilt dit patroon doorbreken
  • Je staat op het beginpunt van het 'spirituele ontwaken' en hebt hier ondersteuning bij nodig
  • Je wilt investeren in jezelf en een nieuwe, betere versie van jezelf creëeren
  • Je wilt in contact komen met jouw spirit guides
  • Je wilt jouw zielsmissie helder hebben en beter uitvoeren

 

Dit zijn maar een aantal voorbeelden. Natuurlijk zijn er nog veel meer. Mocht je twijfelen? Dan neem gerust contact met mij op via het contact formulier zodat we een gratis 'call to grow' kunnen inplannen. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een coaching sessie boeken?

Je kunt een coaching sessie boeken door mij een whatsapp berichtje te sturen of het contact formulier in te vullen. Van te voren zal er een 'call to grow' plaatsvinden zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Zijn een paar losse sessies voldoende? Of heb je meer aan een langer traject? Dit is iets wat tijdens een 'call to grow' al snel duidelijk wordt. 

 

Waar vind een coaching sessie plaats?

Een coaching sessie vind plaats via zoom of bij mij/jou aan huis.

 

Wat kan ik verwachten bij een coaching? 

Bij een coaching sessie gaan we kijken naar jouw hulpvraag. Tijdens de coaching kunnen er dingen visueel gemaakt worden door bijvoorbeeld creativiteit toe te passen, maar kunnen er ook visualisaties aan de orde komen. Alles wordt intuïtief beslist.

 

Hoe gaat het contact tijdens de coaching?

Op de vaste, afgesproken dagen ben ik via whatsapp (of eventueel bellen) te bereiken. Je mag hier alles vragen. Op de overige dagen, reageer ik de volgende dag pas. Zie het als extra begeleiding langs de coaching. Er zullen wel meerdere contact momenten zijn.

 

De tarieven van de coaching, maar ook de trajecten vind je hier