Home » Blog » Je vibratie verhogen: hoe doe je dat?

Je vibratie verhogen: hoe doe je dat?

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 10:44

Ben jij al bezig met het verhogen van jouw vibratie? Je vibratie verhogen is super belangrijk. Vooral in de tijd waarin we zitten nu op dit moment. Laat jij je meenemen door de angst, onzekerheden en donkere tijden? Of vibreer je hoger en laat jij jouw licht schijnen? Voor ik je ga uitleggen hoe jij jouw vibratie kan verhogen wil ik jou eerst meenemen in de wereld van energie.

Wat is vibratie?

Wanneer we het over spiritualiteit hebben wilt 'vibratie' zeggen dat het refereert aan onze eigen energetische staat van Zijn. Een vibratie kan hoog zijn, maar kan ook laag zijn. Dit heeft te maken met verschillende aspecten. Aspecten die een grote rol hier in spelen zijn onze gedachten, gevoelens, emoties, geloof. Zo zijn er nog veel meer dingen. Wanneer een individu zich continue zorgen loopt te maken over hoe de dingen af lopen, financiële status, schaarste of wanneer iemand al een lange tijd depressief is zal in een lage vibratie komen. Wanneer iemand ontzettend opgewekt is, positief is, dankbaar is en met een glimlach naar het leven kijkt zal in een hoge vibratie komen. Door dit voorbeeld zie je dus dat je vibratie echt afhankelijk is van je staat van Zijn.

Weet je, dat alles energie is?

Jij bent energie. De bank waar je op zit is energie. Het geld wat je ontvangt is energie. Je bent er door omringt. Energie kun jij aantrekken. En dit kan positief of negatief zijn. Dit kan hoog of laag zijn. Het is net zoals hierboven omschreven de staat van Zijn waar jij je op dit moment in bevindt .Misschien ken je het wel. Je wordt wakker en je hebt nergens zin in. Je hebt geen zin om op te staan. Je hebt geen zin om te werken. Je hebt geen zin om je boodschappen of je was te doen. Wanneer je de moed hebt verzameld om toch maar eens op te staan, stoot je ook nog je kleine teen tegen de rand van het bed. En vervolgens wanneer je je hebt aangekleed en je je tanden gaat poetsen knoei je ook nog eens je schone kleren onder. Snel omkleden want je bent aan de late kant. Je stapt je auto in en rijdt naar je werk. Dan sta je ineens in de file. 'Wat een rot dag'! Toch? Dit is hoe het meestal gaat. Op deze manier kom je dus in een lage vibratie te zitten. Wat je denkt, zegt en doet trek je aan. Nu ga ik het voor je ombuigen. Je wordt wakker en je hebt geen zin om op te staan. Je snoozed nog even. Je wordt half slaperig en verstrooid weer wakker. Je zegt tegen jezelf: deze dag wordt mooi! Je gaat je omkleden, poetst je tanden, stapt de auto in om naar werk te rijden en je komt op tijd aan. Je hebt een fantastische dag op je werk en je sluit je dag heerlijk af. In dit geval geldt ook weer: alles wat je zegt, denkt en doet trek je aan. Maar hier in de positieve zin! Dit noemen ze ook wel de Law of Attraction. Wanneer je eenmaal doorhebt dat alles energie is kun je hiermee gaan spelen. Dankbaarheid speelt hierin een grote rol. Benoem of schrijf iedere dag op waarvoor je dankbaar bent. Dit kunnen de vogeltjes zijn die je in de ochtend hoort fluiten of de mooie sterrenhemel die je in de avond ziet. Het dak boven je hoofd en het brood wat je op de plank hebt. Dit is hoe het begint. Vervolgens spreek je intenties uit voor de dag: deze dag wordt mooi, ik maak minimaal een sale op mijn werk, ik ontvang goed nieuws vandaag en zo zijn er nog vele andere die je zou kunnen inzetten hiervoor. Doe dit dagelijks en jouw leven zal op een magische wijze veranderen!

Hoe kun jij jouw vibratie verhogen?

Nu zijn we op het punt waar deze blogpost over gaat! Het verhogen van jouw vibratie. En hierbij heb ik een aantal mooie tools voor jou op een rijtje gezet:

  • Meditatie: ik hoor je al denken 'blegh, moet dit nu echt?'. Het antwoord is: niets moet! Maar doe het voor jezelf. Mediteren kan zijn door rustig te gaan zitten of liggen met een geleide meditatie. Of door te wandelen door het bos. Creatief bezig zijn valt er zelfs onder. Wat belangrijk is is dat jij je losmaakt van al jouw gedachten en naar binnen keert. Verruim jouw bewustzijn. Wanneer je dit dagelijks doet zal dit meewerken aan het verhogen van jouw vibratie. 15 minuten per dag is al voldoende om mee te beginnen op dagelijkse basis!
  • Drink veel water!: water reinigt jouw lichaam. Je energie wordt rein zowel in je energetisch lichaam en in je stoffelijke lichaam. Clean yourself!
  • Ga leven in plaats van overleven: Wanneer je continue bezig bent met het overleven blijf je in een lage vibratie zitten. Dit gaat je niet helpen om in een hogere vibratie te komen. Vermijd dingen waar veel angst en paniek gezaaid wordt. Vervang deze voor dingen waar je vreugde, blijdschap, liefde en harmonie doorvoelt. Dit helpt bij het verhogen van jouw vibratie.
  • Laat het verleden los: wanneer je in het verleden blijft hangen zul je in een lage vibratie blijven hangen. Hier zitten vaak emoties aangekoppeld die te maken hebben met het ego. Angst, woede, onmacht, frustratie, verdriet. Deze houden jou laag. Stijg er boven uit! Leer je les en ga door. Focus je op het hier en nu. 
  • Kijk vanuit de ogen van een engel: vergeef en benader iedere situatie/persoon of emotie met liefde. Stuur jouw liefde en licht er naar toe. 
  • Let op jouw gedachten woorden: zoals hierboven omschreven trek je alles wat je doet, denkt of zegt aan. Ben hier dus extra alert op! Hou het positief.
  • Eet gezond: vermijd zoveel mogelijk E-nummers, suikers, conserveringsmiddelen etc. Vermijd ook het liefst zoveel mogelijk vlees. Vlees is dood, en iets wat dood is heeft een hele lage vibratie. Dit alles neem jij tot je. In plaats van alle bovenstaande dingen haal biologische producten, zorg dat je genoeg vitamine en mineralen binnen krijgt. 
  • Zoek de natuur op: wanneer je dagelijks de natuur opzoekt helpt dit jou te gronden, maar helpt dit je ook om je hoofd leeg te maken. 
  • Doe waar jij gelukkig van wordt!: het allerbelangrijkste is om te doen waar JIJ gelukkig van wordt. Laat alle oordelen en aannames varen. Iemand anders zijn model van de wereld is niet jouw model van de wereld. Jij weet wat goed is voor jou, dus handel daar naar!

'Met de kennis dat alles energie is kun je hier naar gaan handelen. Jij kunt alles wat jouw hart begeert naar je toe trekken. Just go for it! Create it! And let it flow!'


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.