Home » Blog » De zoektocht naar mezelf

De zoektocht naar mezelf

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 17:49

Wie ben ik? Als deze vraag mij vroeger gesteld werd was mijn antwoord: ik ben Myrthe, ik ben 12 jaar en mijn hobby/sport is handballen. Verder dan dat kwam ik niet. Er waren teveel blokkades en onzekerheden die mij er van weg hielden om tot mijn kern te komen. Op school bijvoorbeeld werden deze dingen je ook nooit geleerd. Met de kennis van nu zou ik willen dat ze dit wel gedaan zouden hebben. Mijn naam is Myrthe, mijn leeftijd is een cijfer wat verder niets zegt. Het is net als een nummertje wat ik trek wanneer ik bij de bakker de vierde wachtende in de rij ben. Wanneer mijn nummer op de monitor verscheen en ze riepen nummer 4 op, zei ik: ja dat ben ik! Misschien klinkt dit heel krom, maar dat is hoe het is. Wat ik als mens vaak ben vergeten, of sterker nog mij niet kon herinneren, is dat we buiten ons fysieke lichaam nog een energetisch lichaam hebben: onze ziel. En de kennis, kenmerken en gaves van dit energetisch lichaam rijken zoveel verder dan dat je je ooit zou kunnen voorstellen. 

 

Wanneer iemand mij nu zou vragen wie ik ben zou ik nog steeds beginnen met: mijn naam is Myrthe en ik ben 22 jaar oud. Ik hou van zingen, tekenen, dansen, wandelen, natuur. Maar al deze dingen zeggen nog steeds niet heel veel over mij. Er zijn duizenden mensen die van zingen of tekenen houden. Er zijn duizenden mensen die van dansen houden of er van houden om lekker een te zijn met de natuur. Ergens verbindt ons dit ook met elkaar. Maar wat is hetgeen wat mij nu onderscheidt van al die andere miljoenen mensen hier op aarde? Wat is hetgeen dat mij als individu uniek maakt. Los van het feit dat ieder individu uniek is op zijn/haar manier. Hoe zou iemand anders mij omschrijven vanuit zijn/haar model van de wereld? En hoe zou ik mijzelf beschrijven vanuit mijn model van de wereld. Mijzelf omschrijven vanuit een staat van Zijn. Mijzelf omschrijven vanuit een connectie met mijn Hogere Zelf. Vanuit mijn bron. En vanuit de ogen van een engel. Spannend? Ja zeker. Kwetsbaar? Dat ook. Maar het is de moeite waard. Vandaag wil ik jullie dan ook kennis laten maken met de echte Myrthe. 

 

Want Myrthe is een oude ziel. Myrthe is een persoon die de oerwijsheden bezit. Alle kracht, antwoorden, liefde en puurheid waar ze naar opzoek is ligt al binnen in haar kern. En ze weet dit. Myrthe haar missie is om de harten van de mensen te openen. Haar licht te laten schijnen op de mensen die het nodig hebben. Verloren zielen naar het licht te brengen. Ze is een felle ster aan de hemel die een landschap verlicht in het donkerste van de nacht. Myrthe is een leider, een leermeester. Een spiegel voor zichzelf, maar ook voor anderen. Dit is niet altijd makkelijk, maar dat is een van haar taken hier. Ze staat nauw verbonden met de aarde en nauw verbonden met het Universum. Ze is een kanaal voor licht, liefde, inzichten en antwoorden door te krijgen en zo door te geven. Los van het feit dat Myrthe behoorlijk koppig en eigenwijs kan zijn; leert ze haar les wel. Ze straalt rust en kracht uit. De mensen voelen dit en komen hierdoor naar haar toe. Vroeger schaamde ze zich hiervoor. Nu is dat verleden tijd. Ze staat zo sterk als een boom. Haar logo van haar praktijk staat voor haar zelf. Puur, rein, liefdevol, en krachtig. Ook is Myrthe erg creatief. Ze houdt van tekenen en schilderen. Het liefst intuïtief. Zo kan ze er ook nog eens prachtige boodschappen bij channelen. Verder heeft ze haar hart op de juiste plek. Het maakt niet uit hoeveel pijn iemand haar heeft gedaan. Ze zal altijd vanuit de ogen van een engel naar deze persoon kijken. Ze zal zien dat deze persoon haar een les kwam leren, of dat zij zelfs deze persoon een les mocht leren. Ze zal verder kijken dan de daad. Ze kijkt naar hetgeen wat zich daarachter schuil houdt. Los van dit staat ze wel op haar grenzen. Alles wat haar belemmerd in haar groei en om hoger te vibreren zal ze dan ook per direct eindigen. Dit omdat ze zichzelf gewoon het beste gunt. Ook kan ze nog lekker rebels zijn en flink tegen alle regeltjes in willen trappen. Dit kan een grote valkuil zijn, maar vormt haar ook als persoon. Een engel op aarde, die de harten van de mensen komt verlichten. Ze opent haar vleugels om de mensen de liefde te laten voelen die ze missen en om op deze manier hun wonden te helen. 

 

Dit is Myrthe. Dit ben ik. Ik hou van mezelf. Ik hou genoeg van mezelf om voor het beste te gaan en door alles eruit te halen wat er in zit zal ik het ver schoppen. En dit is dan ook een ding wat ik een ieder ander mee wil geven. Just go for it! Laat je niet weghouden van jouw missie, jouw zielspad. Laat niets je weerhouden om jouw dromen te volgen. Er zullen altijd mensen zijn die zullen zeggen dat je het nooit zal maken. Maar laat hun gewoon zijn. Net zoals jij wilt dat hun jou gewoon laten zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.